Tuesday, October 2, 2018

Coconut flour pastry crust (EN/ RO)

Ingredients:
** 80 g (2/3 cup) coconut flour 
** 46 g (1/3 cup) tapioca flour 
** 87 g (1/3 cup) peanut or sunflower butter 
** 2 flax eggs (2 tbsp ground flax seeds + 6 tbsp water) or chia eggs 
** 30 g (2 tbsp, packed) unrefined brown sugar 
** 85 ml (1/3 cup) plant milk of choice 
** 5 g (1 tsp) baking powder 

Substitutions:

** Other nut or seed butter instead of the ones that I mentioned. The taste may vary a bit because of the butter, though.
** Other sweetener of choice


Ingrediente:
** 80 g făină de cocos
** 46 g făină de tapioca
** 87 g unt de arahide sau unt de floarea-soarelui
** 2 oua de in (2 linguri de seminte de in macinate + 6 linguri de apa)
** 30 g zahăr brut
** 85 ml lapte vegetal la alegere
** 5 g praf de copt 

Substitutii:
** Alt unt de nuci sau semințe în loc de cele pe care le-am menționat. Gustul poate varia putin datorita untului.
** Alt îndulcitor la alegere 

No comments:

Post a Comment